Uitsmijter van Kris

6 Juni 2023

Het gaat over een schoonmoeder. Dus de  schoonmoeder van Frank, Dirk en Bertrand heeft besloten om een test te doen. Op een mooie zomerse namiddag wandelt ze met Frank langs het kanaal. Plots slaat ze haar voet om en ze valt in het kanaal. Frank, de schoonzoon, die twijfelt geen seconde en duikt achterna en die redt haar. Volgende dag staat er bij Frank voor het huis een Peugeot 20.5, zo’n cabrio en met op het dashbord een brief: Beste Frank. Bedankt voor wat voor mij gedaan hebt je schoonmoeder, Greta.

De week nadien is het de beurt aan Dirk. Het scenario herhaalt zich: ze wandelen langs het Kanaal en Dirk springt ze achterna en een dag nadien staat daar ook een Peugeot 205 Cabrio voor de deur.

De week nadien is het de beurt aan Bertrand.. Dus hij ook gaan wandelen met zijn schoonmoeder, ze slaat haar voetje om en ze valt opnieuw in het water. Wat doet Bertrand? Die kijkt eens naar links en naar rechts en die ziet dat er niemand in de buurt is en hij wandelt gewoon verder.. Schoonmoeder verdient het.

De volgende dag staat er bij Bertrand voor zijn garagepoort een Porsche 911 Cabrio en ook met een briefje op het dashbord: Beste Bertrand, bedankt voor hetgeen je voor mij gedaan hebt, uw schoonvader Albert.