Meestal grappig, soms hilarisch, dikwijls een beetje ‘stout’, soms al eens een echte doordenker. Het is een jarenlange traditie bij Rotary Club Aarschot dat elke vergadering afgesloten wordt met een ludiek momentje gebracht door Fons & Fons: de Uitsmijters van Fons & Fons.

Fons Bruynseels
Fons Van Den Bergh

Lachen is gezond

Elke vergadering zijn Fons Bruynseels en Fons Van Den Bergh trouw op post (als het past in hun drukke agenda) om hun verhaal te brengen. Deze leuke momenten willen we graag delen met iedereen die Rotary Club Aarschot een warm hart toedraagt. Dus voortaan laten we je hier meegenieten van een ‘Uitsmijter van Fons & Fons’.

Fons B:
Een kleine jongen rent naar zijn moeder. Mama, ik heb deze morgen de haan tien keer zien paren. De moeder zegt ga het aan je vader vertellen en hij zal het begrijpen. De kleine jongen loopt naar z’n vader. Papa, mama zegt dat ik jou moet zeggen dat ik deze morgen de haan tien keer heb zien paren en dat je t zou verstaan. De jongen de vader en was tien keer met dezelfde kip. Neen, ga dat aan je moeder vertellen. Ze zal het begrijpen.

Fons B
In Ronse ligt Maxim Vanmarcke op zijn sterfbed. Niet wetende dat het einde nabij. Aan zijn bed zitten zijn vrouw, z’n dochter en schoonzoon, alsook de verpleegster. De stervende richt zich tot zijn dochter en zegt Heidi, ik wil dat jij de huizen in de Zandstraat neemt. Tot zijn echtgenote Rita: Ik weet dat jij al de kantoren en de residentie gebouwen in de Zonnestraat neemt. En dan tegen de schoonzoon Pascal :kij krijgt de flatgebouwen in t Stadspark. De verpleegster is helemaal sprakeloos als zij dit aanhoort. En dan, nadat Maxim overleden is, zegt ze tegen zijn madam Rita: Wat is jullie man en hardwerkende mens geweest dat hij zoveel eigendommen heeft verworven. Rita antwoordt verbaasd. Eigendommen? Hij had het hier wel over zijn gazettenronde.

Fons VDB
Gewoon nen Hollander vraagt aan de chirurg Is het noodzakelijk dat u mijn vrouw opereert? Wis en waarachtig zegt de chirurg of betaalt u liever de begrafenis?

 • Uitsmijter van Fons

  Uitsmijter van Fons

  Kom binnen en de secretaresse vraagt waarvoor de dokter willen zien. Er is iets met mijn penis, zegt de man…


 • Uitsmijter van Fons

  Uitsmijter van Fons

  18 Juli 2023 Twee buurvrouwen hebben een jaarlijkse uitstap avond. Het is zoals altijd weer super gezellig en de drank…


 • Uitsmijter van Kris

  Uitsmijter van Kris

  6 Juni 2023 Het gaat over een schoonmoeder. Dus de  schoonmoeder van Frank, Dirk en Bertrand heeft besloten om een…


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *