Uitsmijter van Fons

Kom binnen en de secretaresse vraagt waarvoor de dokter willen zien.

Er is iets met mijn penis, zegt de man nogal luid. Blijkbaar Omdat hij ook had horen is.

Waarop de secretaresse onmiddellijk reageert: Meneer, zoiets zegt u toch niet in het bijzijn van een volle wachtzaal? Waarom niet? Vroeg ik mij toch, en ik heb het nu verteld, zegt hij. Ja maar zoiets roept u niet In het bestaan van al die mensen hier? U brengt zo iedereen in verlegenheid.

Zeg gewoon dat er iets scheelt met uw oor of zoiets en bespreek het later met de dokter.

De oude man zei dat hij begrepen dat. Er is iets met mijn oor zei hij toen, terwijl de secretaresse goedkeurend knikte omdat hij haar advies goed had gevolgd. ‘Wat is er met uw oor?’ vroeg de secretaresse. ‘Ik kan daar niet door pissen’ was het antwoord. De wachtzaal lag plat van het lachen.