Uitsmijter van Fons & Fons

Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd…. Lees hier wat Fons & Fons op dinsdag 18 oktober 2022 te vertellen hadden als afsluiter van onze vergadering:

Een man komt op straat een jonge vrouw tegen die op haar arm een katje draagt. Met een glimlach vraagt hij: “Mevrouw, mag ik uw poesje strelen?” “Heel graag” antwoordt ze “als u ondertussen zolang mijn kat wil vasthouden.”

Fons VdB

Jantje zit op school in de rekenles. De juffrouw zegt: ‘Op de telefoondraad zitten 10 vogeltjes. Ik neem een geweer en ik schiet 1 vogeltje neer. Hoeveel vogeltjes zijn er nog op de draad?” Iedereen aan het denken en na enkele minuten steekt Jantje zijn vinger op. “Ja, Jantje”, zegt de juffrouw “zeg het maar”. “Juffrouw” zegt Jantje “Er zit geen vogels meer op de draad.” “Jawel”, zegt de juffrouw ” Er zitten 10 vogeltjes op de draad, ik schiet er een vanaf. Dus 10 min 1 is 9.” “Nee nee nee” zegt Jan “Uw geweer maakt zoveel lawaai dat alle andere vogeltjes gaan vliegen. “Nou Jantje,” zegt de juffrouw ” 10 min 1 is 9 maar ik hou wel van de manier waarop dat jij denkt.” “Ach” zegt Jantje ” zulke vragen kan ik ook stellen. “Ah ja?” zegt de juffrouw “Stel dan maar eens zo’n vraag”. Jantje denkt eventje na en stelt volgende vraag “Juffrouw, in het park zitten 3 vrouwen op een bank. Ze hebben alledrie een ijsje vast. De ene likt eraan, de tweede bijt erin en de derde zuigt eraan. Wie van de 3 is getrouwd?” De juffrouw wordt rood als een tomaat en stottert “Ik denk,euh,…ik denk die dat er aan zuigt”. “Nee nee” zegt Jantje ” het is diegene die een trouwring draagt, maar ik hou wel van de manier waarop je denkt”.

Fons Bruynseels